Eerst zien, dan betalen; net als in een echte winkel. Dat is wat u wil, wanneer u een bestelling doet.
Met AchterafBetalen betaalt u veilig en eenvoudig, nadat u uw product hebt ontvangen.

De voordelen van AchterafBetalen

  • Eerst zien, dan betalen
  • Een comfortabele betalingstermijn van standaard 14 dagen
  • Factuur per e-mail met iDEAL-link
  • Gemakkelijk en veilig in gebruik

Hoe werkt AchterafBetalen?

1. Kies voor AchterafBetalen

Wanneer uw winkelmandje gevuld is, kiest u tijdens het afrekenen voor AchterafBetalen. U herkent AchterafBetalen aan het zwarte logo met gele en witte letters, zoals hierboven zien is.

2. Vul uw gegevens in

Voor het afhandelen van uw bestelling hebben wij een aantal gegevens nodig. Nadat u deze heeft ingevuld, voeren wij een online check uit. Kijk goed of u alle gegevens juist heeft ingevuld.

3. Bevestig uw bestelling

Door de bestelling te bevestigen, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van AchterafBetalen. Deze zijn te vinden op de website van SmartOpWeg.nl.

4. Ontvang uw bestelling

SmartOpWeg.nl heeft direct uw aanvraag voor het volgen van een cursus ontvangen. U kunt dan ook direct beginnen.

5. Eenvoudig betalen

U ontvangt een digitale factuur van AchterafBetalen. Deze betaalt u eenvoudig via de groene iDEAL-button in de factuur. U kunt ook zelf het geld overmaken op het rekeningnummer van Focum – AchterafBetalen. Zorg er hierbij wel voor dat u het juiste rekeningnummer, zoals aangegeven op de factuur, en het juiste betalingskenmerk vermeldt. Na ontvangst van de factuur heeft u standaard 14 dagen de tijd om te betalen.
Heeft u een vraag over betalen met AchterafBetalen? Kijk eens op de pagina met veel gestelde vragen of het antwoord daar tussen staat.