SmartOpWeg.nl is Nederlands eerste en meest interactieve online academy gespecialiseerd in tablet- en smartphone cursussen.

Achtergrond
SmartOpWeg.nl is sinds 2014 actief als trainingsbureau, onder meer in het geven van cursussen voor tablets en smartphones. Uit onderzoek bleek steeds vaker dat cursisten graag extra naslag wilde hebben om zelfstandig en in hun eigen tempo instructies te kunnen nazien.
Op basis van deze ervaring besloot SmartOpWeg.nl in augustus 2015 te beginnen met de ontwikkeling van een volledig nieuw online concept gespecialiseerd in tablet- en smartphone cursussen.

Het doel: het creëren van een online kennisplatform waarop particulieren én ondernemers door middel van video-cursussen hun tablet en/of smartphone leren kennen en up-to-date blijven. Daarnaast vinden we het ontzettend belangrijk dat mensen volledig in hun eigen tempo aan de slag kunnen. Het is eenmaal zo dat de ene het sneller onder de knie heeft dan de andere.

 

Wat is het doel van SmartOpWeg.nl?
Het wegwijs maken van particulieren én ondernemers in het gebruik van hun tablet en/of smartphone. SmartOpWeg.nl leert u hoofd- en bijzaken te onderscheiden en zo doeltreffend en efficiënt uw tablet en/of smartphone te kennen en bedienen.

 

Wat biedt SmartOpWeg.nl?
In tegenstelling tot offline cursussen en workshops biedt SmartOpWeg.nl gebruikers de mogelijkheid op hun eigen tempo, in hun eigen tijd enkel datgene te leren wat voor hen van toepassing is.
In tegenstelling tot het merendeel van de nieuwsbronnen waarop men de laatste updates kan vinden schept SmartOpWeg.nl orde in de chaos; u leert doelgericht datgene dat van toepassing is voor u of uw organisatie.
Zijn er belangrijke updates over bepaalde onderdelen? De gebruikers van SmartOpWeg.nl zijn en blijven altijd op de hoogte; duidelijk, relevant en up-to-date.

 

Heeft u vragen of opmerkingen?
Mist u iets in ons cursusprogramma of heeft u specifieke vragen over de cursus die wij (nog) niet beantwoord hebben? Neem dan contact met ons op via de chat rechtsonder op onze website of het contactformulier op de website.

SmartOpWeg.nl is een onderdeel van SOW Trainingscentrum.