Smart op weg

De restauratie van mijn tank terpen

Ik ben sinds een aantal maanden de trotse eigenaar van mijn eigen bedrijf. Ik kwam er een annaland gen geleden achter dat de tank terpen redelijk beschadigd waren. Daarom ging ik ook op het internet op zoek naar een bedrijf dat dit kon restaureren. 

Zeer veel bedrijven dat tankt terpen restaureren

Toen ik op het internet op zoek ging naar een bedrijf dat mijn tank terpen zou kunnen restaureren kreeg ik erg veel zoekresultaten. Nadat Ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken kwam ik uiteindelijk terecht op de website van Buitengewone B.V. De website van dit bedrijf is erg goed en vooral zeer overzichtelijk. Ook is er op de website van het bedrijf erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf belangrijk vindt en aan te bieden heeft. Na het lezen van de informatie die op de website te vinden is besloot ik om contact met het bedrijf op te nemen voor een afspraak. 

plaatproef-opstelling

Zeer vriendelijk en goed geholpen

Toen ik contact met het bedrijf opname ik erg goed en vriendelijk geholpen. Ook kon ik al erg snel terecht voor een kennismakingsgesprek. Tijdens het gesprek werd alles wat het bedrijf mij te beiden heeft uitgebreid en vriendelijk uitgelegd. Het bedrijf stelde een offerte op waar ik vervolgens mee akkoord was gegaan. Mijn tank terpen zijn nu weer een erg goede staat met dank aan Buitengewoon B.V.