Smart op weg

Een zeer goede loopbaanbegeleiding gehad bij Rondom werk

Ik werk sinds een aantal weken bij mijn nieuwe bedrijf in Nijmegen door de hulp van Rondom werk. Daarvoor werkte ik een aantal jaar bij een bedrijf waar ik door de veranderingen op de arbeidsmarkt niet meer goed mee kon komen. Daarom leek het mij en mijn werkgever een goed idee om op het internet op zoek te gaan naar loopbaanbegeleiding.

loopbaanbegeleiding

Veel websites bezocht en met elkaar vergeleken 

Toen we op het internet op zoek gingen naar een bedrijf dat loopbaanbegeleiding aanbiedt kregen we erg veel zoekresultaten. Nadat we een aantal websites hadden bezochte n met elkaar hadden vergeleken kwamen we uiteindelijk terecht op de website van Rondom werk . De website van dit bedrijf is erg goed en vooral zeer overzichtelijk. Op de website is ook erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf belangrijk vindt en belangrijk vindt. Op de website staat ook vermeld dat het bedrijf een plaatsingspercentage heeft an 73%. Dit is in vergelijking met de andere bedrijven erg hoog. Daarom besloten we ook om contact met het bedrijf op te nemen.

Zeer vriendelijk en uitgebreid geholpen

Toen we contact opnamen met Rondom werk werden we erg vriendelijk en goed geholpen. Na een aantal testen leek het ons het handigst om voor mij een nieuwe baan te zoeken. Na een aantal weken had ik een sollicitatiegesprek bij het bedrijf waar ik nu werkzaam ben. Ik heb het hier erg naar mijn zin en daarom ben ik ook erg tevreden over Rondom werk .