Smart op weg

Escape room is het beste teamuitje

Op zoek naar een leuk en origineel teamuitje? Dan is een escape room een goed idee. Kijk op de website van Escape Room Deventer.

Mijn ervaring met deze escape room

Mijn ervaring met deze escape room is erg goed. Wij wouden met wat vrienden wat leuks gaan doen in de vakantie en iemand stelde voor om een escape room te gaan doen. Dit leek ons allemaal een leuk idee. Toen we in de buurt gingen kijken op internet kwamen we snel bij Escape Room Deventer. Deze website zag er ook erg goed uit en de kamers leken ons erg spannend. Wij hadden een kamer geboekt voor 8 man. Toen we daar aankwamen werden we erg goed ontvangen. Wij waren uiteindelijk binnen het uur ontsnapt en het was een erg spannende tijd. Het was een erg lastige kamer met veel puzzels maar we zijn ontsnapt. Escape Room Deventer, heel erg bedankt.

Contact opnemen

U kunt ons telefonisch bereiken op 06 24157177. Ons adres is St. Olafstraat 5 A 7418 CG Deventer Overijssel. U kunt ook altijd langskomen. Wij zijn open op Maandag t/m zondag: 9:30 – 22:00 uur. Mailen kan naar [email protected].