Smart op weg

Het Lalique museum in Doetinchem

Mijn zus is een erg grote liefhebster van glaskunstwerken. Het leek ons daarom ook een erg leuk idee om samen een bezoek te brengen aan een museum dat glaskunstwerken tentoonstelt. Nadat we een antl websites hadden bezochte n met elkaar hadden vergeleken kwamen we terecht op de website van het Lalique museum in Doetinchem.

Veel informatie te vinden op de website van het Lalique museum 

We kwamen terecht op een erg goede en overzichtelijke website waar erg veel informatie op te vinden is. Op de website is onder andere erg veel informatie te vinden over de veel verschillende kunstwerken die het museum tentoonstelt. Ook is er op de website erg veel informatie te vinden over de kunstenaars die deze kunstwerken hebben gemaakt. De informatie sprak ons beide erg aan waardoor we besloten om een kijkje te nemen naar de arrangementen die het museum aanbiedt. 

Een super leuke dag gehad bij het Lalique museum 

Het museum biedt een aantal verschillende arrangementen aan. nadat we deze met elkaar hadden vergeleken besloten we om voor het prosecco arrangement te gaan. We hebben samen een erg leuke en vooral leerzame dag gehad. Mijn zus vond de kunstwerken die er tentoon worden gesteld ook erg mooi. We zijn daarom ook super tevreden over het Lalique museum.