Smart op weg

Hoe verzamel je extra hints voor The Masked Singer?

Een deel van de lol van The Masked Singer is natuurlijk het raden wie er in de pakken verstopt zit. Tijdens het programma krijg je al hints en kan je dus mogelijk al ontmaskeren wie wie is. Dit is voor veel mensen echter lang niet voldoende om ook echt te bepalen wie nu eigenlijk in dat pak verstopt zit. Daarom is het fijn om ook van extra hints gebruik te kunnen maken. Gelukkig zijn er allerlei mogelijkheden om dat te doen. Hier leer je meer over je opties.

zie artikel

Hints bij de supermarket

De eerste optie die je hebt is de supermarkt. Daarvoor moet je dan wel naar de bekende supermarkt waar ze ook een bonuskaart hebben. Die verkopen namelijk gedurende het seizoen speciale producten die verbonden zijn aan het programma. Met de app kan je dan de streepjescode scannen om zo extra hints in filmpjes te zien. Op die manier kan je misschien net wat makkelijker ontdekken wie nu eigenlijk wie is in de pakken. Wekelijks komen er dan nieuwe hints.

Actief op social media

Ook op social media kan je allerlei hints vinden. Niet alleen is het zo dat er door het programma en aanverwante accounts allerlei hints worden gedeeld. Er zitten ook allerlei mensen die net als jij op zoek zijn naar de ware identiteit van de mensen die in de pakken zitten. Met die informatie die je daar allemaal vindt, kan je dus ook aan de slag. Op die manier kan je dus mogelijk ook al snel veel meer te weten komen over hoe alles nu eigenlijk precies in elkaar zit.

De verschillende programma’s kijken

Naast The Masked Singer zelf, zijn er ook nog andere televisieprogramma’s die aandacht hieraan besteden. Daar kan je ook altijd allerlei hints uit halen. Nu kan je natuurlijk niet de hele dag televisie kijken omdat je ook nog andere dingen te doen hebt. Het is dus altijd slim om met terugkijken nog altijd de nodige dingen achteraf te kijken, nog voor de volgende aflevering van The Masked Singer wordt uitgezonden. Zo ben je altijd helemaal op de hoogte en maak je meer kans bij het raden.