Smart op weg

Is uw laptop kapot? En bent u nu op zoek naar een laptop reparatie Amersfoort?

Gaat uw laptop niet meer aan of is er iets anders aan de hand met je laptop? Breng uw laptop dan naar de beste laptop reparatie van Amersfoort, Fixpunt.

Laptop reparaties

U kunt voor uw problemen met uw laptop altijd terecht bij Fixpunt. Fixpunt verzorgt veel verschillende reparaties voor de laptop. Dus er is altijd wel een reparatie die u nodig heeft. De reparaties die Fixpunt uitvoert zijn hardeschijf vervangen, toetsenbord vervangen, scharnier vervangen, stroomconnector vervangen, ventilator vervangen, schoonmaken, waterschade, APK, Windows installatie en virus/spam verwijderen.

Laptop laten repareren door laptop reparatie Amersfoort?

Wilt u graag dat Fixpunt aan de slag gaat met uw laptop omdat die kapot is of niet snel genoeg meer is, of er natuurlijk iets anders aan de hand is met uw laptop. U kunt altijd contact opnemen of er tijd is om uw laptop langs te brengen. Het nummer waar je dan naartoe kan bellen is 033 – 888 72 48. U kunt ook zonder te bellen of een afspraak te hebben gemaakt langskomen. Wanneer u zonder afspraak langs komen is er wel een kans dat Fixpunt op dat moment er druk heeft en u misschien eventjes moet wachten, of een andere keer terug moet komen.