Smart op weg

ISO 27001 informatiebeveiliging managementsysteem

ISO 27001 is de internationale norm van van het beveiligingssysteem. Wat zijn de voordelen van ISO?: De organisatie voldoet aan de actuele wetgeving, het geeft klanten garanties voor de beveiliging van hun gegevens en je blijft de concurrentie 1 stap voor. 

Pentesting

Wat is een pentest?  Bij een pentest wordt er gekeken naar de meest passende oplossingen  voor het beveiligen van uw IT-beveiliging.een pentest wordt uitgevoerd om je inzicht te geven. met dit inzicht kan de organisatie de IT-beveiliging verbeteren/ Tijdens een pentest wordt de beveiliging van uw bedrijf uitvoerig onderzocht op kwetsbaarheden. Daarna volgt er een analyse van het onderzoek. Als er kwetsbaarheden worden ontdekt zullen wij die oplossen.

Is dit bedrijf aan te raden?

Naar mijn mening is dit bedrijf zeker aan te raden. Zelf heb ik ook problemen gehad met mijn internet. Ik kreeg te maken met een cyberaanval. Ik heb niet getwijfeld en heb meteen DGDO ingeschakeld. Zij zijn erg klantvriendelijk en helpen u met liefde. Daarna heb ik nog een E-learning gedaan. Dat is een training waardoor ik de volgende keer zelf het probleem kan oplossen. En natuurlijk kan voorkomen. Nu merk ik wanneer ik een fake mail ontvang en dat ik daar niet verder op in moet gaan. Als u problemen krijgt. Schakel dan meteen DGDO in!

Diagnose_actie_banner

Contact

Heb je vragen of ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Vul het contactformulier in of bel direct 088-633 1070. Neem een kijkje op onze website: https://degezondedigitaleorganisatie.nl/