Smart op weg

Mooie en voordelige keukens bij Keuken en Keukens

Ik ben een aantal weken geleden verhuisd naar mijn nieuwe woning. Voor de woning die ik had gekocht wilde ik nog wel graag een nieuwe keuken kopen. Een kennis raadde Keuken en Keukens aan.

De website van Keuken en Keukens

Toen ik terecht kwam op de website van Keuken en Keukens kwam ik terecht op een erg goede en overzichtelijke website. Op de website van het bedrijf is erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf aan te bieden heeft en belangrijk vindt. Het bedrijf heeft geen personeel, wagenpark of showroom. Hierdoor kan het bedrijf de keukens aanbieden voor een erg voordelige prijs. Ook zal de eigenaar bij je woning langskomen om een speciaal ontwerp voor jouw keuken te maken. Dit sprak mij erg aan waardoor ik besloot om contact met het bedrijf op de nemen.

Een speciaal ontworpen keuken

Frits de eigenaar van het bedrijf bracht een bezoek aan onze woning. Mijn wensen werden gehoord en Frits heeft hierna een ontwerp gemaakt dat mij erg aansprak. Daarom besloot ik ook om over te gaan tot een aankoop van een nieuwe keuken. De keuken werd een aantal weken later geleverd en ziet er prachtig uit. Daarom ben ik ook super tevreden over Keuken en Keukens.